ASICS METARIDE Nõi futócipõ

Színválasztó

Válaszd ki a méretet

Bolti készletek

Méret

Óbuda

Újbuda

Belváros

Szeged

38

39

39,5

40

40,5

41,5

42

42,5

termék kód:

1012A130-001

mennyiség:
-
+

75 990 Ft 53 193 Ft

Utolsó darab készleten

Először válassz méretet

Leírás:

Az ASICS valaha volt leginnovatívabb futócipője!

Az a hosszútávfutó cipő, mellyel az ASICS elsőszámú célként azt kívánja megvalósítani, hogy hosszú futásidat a lehető legtöbb energiamegtakarítással végezd, a kényelem legmagasabb fokán. Egyesíti a maximális komfortot, az energianyerést és a sebességed növelésének lehetőségét a leghosszabb távokon is. Ezt a tökéletesített párnázottsággal, a rendkívüli módon hajlított talpformával, mely futómozgásodat a lehető legjobban tereli a kívánt irányba, vagyis előre az ellépések folyamán, a dinamikus, mégis az ütéseket rendkívüli módon csillapító középtalp anyaggal, és a cipőközéppont közlebbhelyezésével a sarokrészhez - így könnyítve a láb dinamikusabb előre irányuló mozgását - érik el.

Érkezz sarokra, középtalpra, vagy a talp elülső részére, futómozgásodhoz a cipő egyértelműen kivételes energiát biztosít a párnázottság elvesztése nélkül!

Olyan futócipő, mely a hétköznapi, vagy hobbIfutóknak is a maximális komfort mellett nyújtja egy rekordokra tervezett modell energiavisszaadását és gyorsaságát. Elképesztő érzés már belebújni is, majd ha elkezdesz benne futni jön a meglepetés, ez a cipő tényleg minden várakozásodat felülmúlja. A FlyteFoam Lyte és a FlyteFoam Propel középtalp anyagok alkalmazásának összhangja, a gélbetétek, a felsőrész puha, komfortos, tágulásra képes anyaga mind-mind a komfortot, maximális futásélményt és a hatékonyságot növelik.

Súly: 273 gramm

Drop 0 mm (31-31)