Újdonság

HOKA CARBON X-SPE futócipõ

Válaszd ki a méretet

Bolti készletek

Méret

Óbuda

Újbuda

Belváros

Szeged

41 1/3

42

42 2/3

43 1/3

44

44 2/3

45 1/3

46

46 2/3

47 1/3

termék kód:

1110512-PABOP

mennyiség:
-
+

67 990 Ft

Utolsó darab készleten

Először válassz méretet

Leírás:

A CARBON X-SPE egy formabontó futócipő nemcsak versenyzőknek!

A SPE kiadás struktúráltabb, nagyobb tartás adó felsőrésszel készül, mely biztos elhelyezkedést, stabilabb érzést kínál a lábnak minden körülmények között.

Soha nem látott HOKA ONE ONE® technológiával készült nagyteljesítményű cipő, amely a talpába épített szénszálas betéttel segít a még jobb ellépésben. PROFLY X habot, a legkönnyebb és legrugalmasabb habot tartalmazza és széles középtalpa biztosítja a stabil, puha és rugalmas talajfogást, és ellépést. A karbon betét nagyfokú dinamikát ad az elrugaszkodásnál, ezzel a versenycipők legjobbjai közé tartozhat, de párnázottsága mégis vetekszik a legjobb edzőcipők komfortjával. Könnyű, de megerősített felsőrésze méginkább hozzájárulhat ahhoz, hogy soha nem tapasztalt sebességet érhess el futás közben. Könnyebb futóknak jóval maraton feletti, ultra távokra is ajánlható. Átlagos testsúlyra maratoni távig javasoljuk. Csak aszfalton használd és az sem baj, ha gyorsan futsz benne...mert lehet!

  • Egyrétegű, hálós, légáteresztő felsőrésze biztosítja a lábfej tökéletes kényelmét és a SPE kiadás erősített hálószerkezete tökéletes tartást ad az anyagnak!
  • Beágyazott nyelve megakadályozza a lábfej csúszkálását.
  • A könnyű és rugalmas PROFLY X hab a szénszálas karbonlemez felett, míg a gumírozott habréteg a karbonlemez alatt található, a talpszerkezet ezzel biztosítja a tökéletes talajfogást és azt, hogy ez a dinamikus cipő kiváló párnázottságot is nyújt.
  • A lábujjak alatti szénszálas megerősítés megakadályozza a lábak csúszkálását, és segíti a könnyed ellépést. 
  • A szélesebb lábfej platform támogatja és biztosítja a stabilitást és a kényelmes illeszkedést.
    A gumírozott habbevonat könnyű, reszponzív talajérzékelést tesz lehetővé.

Súly: 250 gramm

Drop: 5 mm (27-32)